ALLES OVER BELGISCHE VOETBALLEGENDES Van 1896 tot 2016
Eindelijk! Het eerste echte Belgische boek voor voetbalkids! Een kleine geschiedenis van het Belgische voetbal, dat op dit ogenblik zeer hoge toppen scheert: de nationale ploeg staat op de tweede plaats van de wereldranglijst. Dat is niet eerder gebeurd. Of … misschien toch, maar toen bestond er nog geen officiële rangschikking. Alleszins vieren we dit najaar de 95ste verjaardag van de belangrijkste prestatie van de Rode Duivels: goud op de Olympische Spelen van 1920 in Antwerpen! Bovendien voetballen om en bij de twintig Belgen de pannen van het dak in de grootste competities van Europa: Engeland, Spanje, Duitsland, Italië en Rusland. Honderdtwintig jaar geleden won FC Luik het eerste officiële kampioenschap. Honderd jaar geleden werd Louis - Luigi – Van Hege de eerste Belgische vedette in Italië. In Alles over Belgische voetballegendes schetst voetbalschrijver Raf Willems portretjes van de beste Belgische voetballers van vroeger en vandaag. Van Rik Coppens tot Thibaut Courtois, van Paul Van Himst tot Kevin De Bruyne, van Jan Ceulemans tot Christian Benteke. En veel meer. In zijn twintigjarige loopbaan als auteur van voetbalboeken sprak hij met ongeveer alle Belgische voetbalgrootheden of met naaste verwanten van de overleden legendes. En verder gidst hij de jonge lezer langs onze belangrijkste landskampioenen, vertelt hij ze over Belgische voetbalmirakels in Europa en beschrijft hij de mooiste resultaten van de nationale ploeg op grote internationale toernooien. Daarnaast zorgen lijstjes met cijfers en letters voor een compleet overzicht. Bob Browaeys staat aan het hoofd van de jeugdopleidingen van de Voetbalfederatie Vlaanderen. Hij geeft een aantal ‘tips voor voetbalkids’ mee. Dit boek is een ideaal geschenk voor elke jonge voetballiefhebber. Het is rijk geïllustreerd en telt talloze weetjes.
ALLES OVER BELGISCHE VOETBALLEGENDES Van 1896 tot 2016 Auteur Raf Willems 172 blz. Formaat 21 x 21 cm met vensteromslag 15 euro ISBN 978 90 821 886 60 UITSLUITEND VERKRIJGBAAR VIA DEZE SHOP of VIA BOL.COM
ZO BESTELT U DIT BOEK Stort 15 euro met vermelding van naam en e-mailadres  op rekening BE 89 9731 0520 1685 van De Vliegende Keeper. Vervolgens stuurt u uw adresgegevens naar HIER. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, sturen wij u het boek op (zonder verzendingskosten).