IN HET SPOOR VAN DE KEIZER De roep van Ras Tafari
IN HET SPOOR VAN DE KEIZER DE ROEP VAN RAS TAFARI Auteur Jah Shakespear 288 blz. Formaat 23 x 15 cm 22,95 euro ISBN 978 94 924 190 26 NU IN DE WINKEL
Wie was Ras Tafari a.k.a. Haile Selassie, de legendarische keizer van Ethiopië? Wat is rastafari, de voedingsbodem van de reggae? Hoe traceerde David Verhaeghe de vorstelijke wortels van zijn moeder? En waarom wil Jah Shakespear (a.k.a. Karel Michiels) dat zo nodig allemaal vertellen? In het spoor van de keizer verweeft historische en spirituele gebeurtenissen met persoonlijke getuigenissen en impressies. Zo ontvouwt zich niet alleen een prachtig verhaal, doordrongen van muziek, wijsheid en mystiek, maar ook een andere kijk op de geschiedenis, de helft die nooit verteld wordt.
ZO BESTELT U DIT BOEK Stort 22,95 euro met vermelding van naam en e-mailadres  op rekening BE 89 9731 0520 1685 van De Vliegende Keeper. Vervolgens stuurt u uw adresgegevens naar HIER. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, sturen wij u het boek op (zonder verzendingskosten).