DENNIS PRAET    10  Mensen en momenten over en van de Gouden Schoen
Welke jonge voetballer droomt er niet van om te zijn zoals Dennis Praet? De Gouden Schoen van Anderlecht bezit de uitstraling van de sympathieke buurjongen om de hoek. Dát is hij ook in het echt: aaibaar, zonder enige pretentie. Toch is hij tegelijk veel meer dan dat. In het boek ‘Dennis Praet, 10’ (Mensen en momenten over en van de Gouden Schoen) ontdekken we wie de ware Dennis is. Dit is geen biografisch werk, maar een kennismakingsboek. Tien mensen die belangrijk waren en zijn voor Dennis Praet geven vrank en vrij hun mening over hem. Het boek bevat een unieke collectie beelden uit de jeugdjaren van Dennis en prachtige sportportretfotografie over zijn prestaties bij RSC Anderlecht. Het is een must voor elke Anderlechtsupporter, jong en oud!
DENNIS PRAET, 10 Auteur Raf Willems 172 blz. Formaat 21 x 21 cm met vensteromslag 10 euro ISBN 978 90 821 886 15 UITSLUITEND VERKRIJGBAAR VIA DEZE SHOP of VIA BOL.COM
DENNIS PRAET SCHENKT ZIJN DEEL VAN DE OPBRENGST AAN CLINICLOWNS.
ZO BESTELT U DIT BOEK Stort 10 euro met vermelding van naam en e-mailadres  op rekening BE 89 9731 0520 1685 van De Vliegende Keeper. Vervolgens stuurt u uw adresgegevens naar HIER. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, sturen wij u het boek op (zonder verzendingskosten).